Παπούτσια skateboard Nike Bruin

Τα παπούτσια skateboard δεν είναι συνηθισμένα στην Ελλάδα, γιατί το σπορ αυτό δεν είναι πολύ δημοφιλές. Ωστόσο για τους λάτρεις του skateboard παρουσιάζουμε τα παπούτσια σκέιτμπορντ Nike Bruin.

Τα αθλητικά παπούτσια Bruin έγιναν για πρώτη φορά γνωστά στο ευρύ κοινό το 1972, ως παπούτσια για μπάσκετ που λάνσαρε η Nike.

Εγιναν πολύ δημοφιλή γιατί αποτέλεσαν μια οικονομική αλλά ποιοτική λύση για όσους έπαιζαν μπάσκετ ερασιτεχνικά αλλά ήθελαν να μπορούν να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και έξω από το γήπεδο, σε καθημερινές δραστηριότητες.

Περίπου 40 χρόνια μετά, τα αθλητικά παπούτσια Bruin ξαναβγαίνουν στην αγορά, ως παπούτσια sneakers σε συνεργασία της Nike με τη Supreme, έτσι ώστε να πιάσουν την αγορά των αθλητών σκέιτμπορντ.

papoutsia skateboard nike bruinΤα παπούτσια για σκέιτμπορντ της Bruin κυκλοφόρησαν το 2010 και στην ελληνική αγορά.

Τα Zoom Bruin SB έγιναν το σήμα κατατεθέν της Nike για τα παπούτσια για σκέιτμπορντ, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες που ήθελαν ωστόσο ένα ποιοτικό και άνετο παπούτσι.

Τα νέα Golden Straw της Bruin, σε γήινα χρώματα απευθύνονται σε όσους αρέσκονται σε σπορ παπούτσια αλλά σε λιγότερο φανταχτερά χρώματα, μια και η κυρίως συλλογή συμπεριλαμβάνει παπούτσια σε εκρού, μπεζ και σταχύ, με μαύρο σήμα και εξωτερική σόλα για αντίθεση.

Είτε μπείτε στο ίντερνετ για να τα αγοράσετε Online, είτε πεταχτείτε μέχρι το πιο κοντινό σας κατάστημα Nike, το πιο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε αυτά τα παπούτσια για σκέιτμπορντ σε πολύ καλές τιμές.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Παπούτσια skateboard Nike Bruin"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε