Γυναικεία παπούτσια Bershka χειμώνας 2012

Τα γυναικεία παπούτσια που προτείνει η Bershka για το χειμώνα του 2012 συμπεριλαμβάνουν μια σειρά από διαφορετικά είδη, ακόμα και παπούτσια που δεν θα περίμενε κανείς να φορεθούν στην καρδιά του χειμώνα, όπως οι μπαλαρίνες.

Στη συλλογή της Bershka για το χειμώνα του 2012, μπορείτε να βρείτε μπαλαρίνες, peep toe, ίσια αλλά και ψηλοτάκουνα παπούτσια, μπότες και sneakers, σε διάφορα χρώματα και σχέδια που μπορείτε εσείς να τα συνδυάσετε όπως σας αρέσει και προτιμάτε.

Η Bershka κάνει μια μικρή διαφορά σε σχέση με άλλες εταιρείες με γυναικεία παπούτσια σε προσιτές τιμές, καθιερώνοντας τα τετράγωνα ψηλά τακούνια, τόσο στις γόβες όσο και στις μπότες, επιδιώκοντας να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στο περπάτημα.

μποτάκια μπέρσκα χειμώνας 2012

γυναικεια παπουτσια μπέρσκα χειμώνας 2012

Όσον αφορά τα χρώματα, η Bershka επιμένει όπως πάντα στα γήινα χρώματα, αποφεύγοντας τα εκκεντρικά και έντονα χρώματα. Ωστόσο μπορείτε να βρείτε γυναικεία παπούτσια σε διάφορα σχέδια, είτε σε απλές γραμμές και συνδυασμούς χρωμάτων, είτε σε καρό και ριγέ, έτσι ώστε να μπορείτε να τα συνδυάσετε με πολλά διαφορετικά είδη και στυλ ρούχων.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα προτεινόμενα  γυναικεία παπούτσια Bershka για το χειμώνα!

μπότες μπέρσκα χειμώνας 2012

γυναικεια παπουτσια μπέρσκα χειμώνας 2012

μπέρσκα χειμώνας 2012 γοβες bershka

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Γυναικεία παπούτσια Bershka χειμώνας 2012"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε