Ανδρικές τσάντες Louis Vuitton για το 2012

Οι ανδρικές τσάντες Louis Vuitton  για το 2012 είναι μια πρακτική και λίγο εκκεντρική πρόταση για άνδρες κάθε ηλικίας και γούστου.

Ο Kim Jones, ένας Βρετανός σχεδιαστής ξεκίνησε το ντεμπούτο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής στη Louis Vuitton, μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες μόδας στον κόσμο .

Ο Jones έγινε πρόσφατα υπεύθυνος για την παρουσίαση μιας συλλογής με ανδρικές τσάντες για το καλοκαίρι του 2012.

Και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, σε αυτές οι τσάντες κυριαρχούν τα σκούρα χρώματα ειδικά το μαύρο και καφέ.

andriki tsanta louis vuitton

Για τη μόδα του καλοκαιριού του 2012, οι τσάντες ​​Louis Vuitton κυκλοφορούν σε κατά κύριο λόγο σκούρα χρώματα με διαφορετικά στυλ για να μπορεί ο καθένας να βρει την τέλεια τσάντα. Όπως ίσως ήδη ξέρετε, πολλοί άντρες μπορεί να χρειαστεί να κρατούν τσάντα στο γραφείο, στις διακοπές και αλλού, οπότε ο σχεδιαστής έχει φτιάξει διάφορες τσάντες για κάθε περίσταση.

Louis Vuitton andriki tsanta

Εδώ μπορείτε να βρείτε  ανδρικές τσάντες σε διάφορα μεγέθη ξεκινώντας από μεγάλου μεγέθους τσάντες και μικρές  τσάντες σακίδια που είναι κλασικά για τους άνδρες.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μερικές από αυτές τις Louis Vuitton δεν μπορείς να τις πεις ούτε μικρές, ούτε διακριτικές, ούτε ότι ταιριάζουν στα περισσότερα γούστα.. Ούτε καν ανδρικές, όπως για παράδειγμα η τσάντα της τελευταίας φωτογραφίας….
Louis Vuitton andrikes tsantes
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ανδρικές τσάντες Louis Vuitton για το καλοκαίρι του 2012, μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Ανδρικές τσάντες Louis Vuitton για το 2012"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε