Γυναικεία παπούτσια Μανόλο για φθινόπωρο και χειμώνα 2012

Για όσους από εσάς αγαπάτε τα ψηλά τακούνια και τα Manolo Blahnik, τα γυναικεία παπούτσια Μανόλο για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012, που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο καιρό, είναι μάλλον ότι θα θελήσετε για το χειμώνα του 2012.

Τα Manolo Blahnik  όπως  ήδη γνωρίζουμε είναι μια από τις πιο περιζήτητες μάρκες σε γυναικεία παπούτσια στον κόσμο.

Για το φθινόπωρο-χειμώνας 2011-2012 τα Manolo Blahnik παρουσιάζουν τη νέα συλλογή τους με τα καλύτερα σχέδια για τους πελάτες τους, και δεν αποκλείεται να σας βάλουν στον πειρασμό να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα από αυτά τα ξεχωριστά παπούτσια.

Τα νέα σχέδια στα παπούτσια Μανόλο Μπλάνικ, όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ εντυπωσιακά και κομψά για κάθε γυναίκα που τα φοράει.

Είναι επίσης διαθέσιμα σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων: κόκκινο και μαύρο , κόκκινο, μαύρο, μπλε, ροζ, πορτοκαλί και περισσότερα .. Επίσης διατίθενται παπούτσια με ψηλά τακούνια με σχέδιο λεοπάρδαλη.

Το μοτίβο για τα γυναικεία παπούτσια Μανόλο για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2012 είναι η απλότητα και η μοναδικότητα. Αυτά τα παπούτσια είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας για το 2012.

Φέτος ρίξτε  μια πιο προσεκτική ματιά στο ψηλοτάκουνα παπούτσια Manolo Blahnik για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2011-2012, αν βέβαια το επιτρέπει το πορτοφόλι σας…

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Γυναικεία παπούτσια Μανόλο για φθινόπωρο και χειμώνα 2012"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε