Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο του 2011

Όταν πρόκειται να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις.

Κάποιοι θέλουν τα πιο ελαφριά παπούτσια για τρέξιμο, παπούτσια με καλύτερη πρόσφυση, ή τα παπούτσια που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει καλύτερα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια αθλητικά παπούτσια στην αγορά, που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, και έχουν βραβευτεί για το 2011, ως τα καλύτερα παπούτσια για τρέξιμο.

Αθλητικά παπούτσια Asics Gel Cumulus 13

Τα Asics Gel Cumulus 13 είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια για τρέξιμο για το 2011. Έχουν μια πραγματικά ελκυστική εμφάνιση, αλλά συνδυάζουν και τα νεώτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, που ταιριάζουν στους πιο έμπειρους δρομείς.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν βελτιωθεί σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα ,τα οποία κατά γενική ομολογία ήταν ήδη πολύ καλά. Η μεγαλύτερη άνεση και το καλύτερο κράτημα του ποδιού είναι τα δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που αναζητά ένας δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, που δε βασίζεται στην ταχύτητα, αλλά στην αντοχή.

Το τρέξιμο με τα αθλητικά Asics Gel Cumulus 13 είναι τόσο φυσικό, που αμέσως αντιλαμβάνεται κανείς γιατί είναι τα καλύτερα παπούτσια για τρέξιμο για το 2011. Χαρακτηριστικά όπως το Guidance System, βοηθούν το πόδι να κινείται με έναν πιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, διατηρώντας τη συμμετρία στην κίνηση του πέλματος κατά το τρέξιμο. Αυτό επιτρέπει στο πόδι να μην κουράζεται, άρα και στον αθλητή ή δρομέα να μπορεί να βελτιώνει το επίπεδο και ρυθμό τρεξίματος του.

Αθλητικά παπούτσια Brooks Glycerin 9

brooks glycerin 9 athlitika papoutsiaΤα Brooks Glycerin 9 είναι πιο εξειδικευμένα παπούτσια τρεξίματος, που ξεχωρίζουν γιατί διαθέτουν εξαιρετικό έλεγχο της κίνησης του ποδιού. αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορούν να ελέγχουν το πώς κινείται το πόδι όταν τρέχετε, πολύ πιο αποτελεσματικά από παλιά.

Αυτό το σύστημα ταιριάζει απόλυτα σε ανθρώπους που παρουσιάζουν πρόβλημα στο πέλμα τους κατά το τρέξιμο ή που πάσχουν από πρηνισμό του ποδιού, που τους εμποδίζει να τρέχουν μεγάλες αποστάσεις.

Τα Brooks Glycerin 9 είναι αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα με ίνες που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει κατά την άσκηση.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν ο δρομέας τρέχει μεγάλες αποστάσεις, ενώ το σύστημα Omega Flex που διαθέτει επιτρέπει στο δρομέα να κινείται με έναν πιο φυσικό τρόπο.

Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο Asics GT2160

asics gt 2160 athlitiko papoutsiΗ Asics είναι μια εταιρεία που φημίζεται για τα παπούτσια τρεξίματος που βγάζει στην αγορά. Τα αθλητικά Asics GT2160 δεν αποτελούν εξαίρεση.

Έχουν κατορθώσει να βελτιώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων Asics GT, και έτσι τα Asics GT2160 είναι πιο ελαφριά παπούτσια, πιο μαλακά και πολύ πιο άνετα στο πόδι, επιτρέποντας του να κινείται μόνο τόσο όσο χρειάζεται κατά το τρέξιμο, ώστε να αποφεύγονται περιττοί κραδασμοί και τραυματισμοί.

Τα Asics GT2160 ψηφίστηκαν από χρήστες στην Αμερική ανάμεσα στα καλύτερα παπούτσια για τρέξιμο για το 2011.

Το κοινό σημείο όλων αυτών των αθλητικών παπουτσιών που ξεχώρισαν το 2011 είναι ότι έχουν δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες τρεξίματος και έχουν καταφέρει να βελτιώσουν την αίσθηση του ποδιού κατά την άσκηση, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις, που η καταπόνηση και η κούραση είναι μεγαλύτερες.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο του 2011"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

, ,

No comments yet.

Σχολιάστε