Γυναικείες τσάντες Phillip Lim 3.1

Οι γυναικείες τσάντες Phillip Lim 31 προορίζονται για μια γυναίκα που χρειάζεται λειτουργικές επιλογές πάνω και πέρα ​​από ένα συνηθισμένο τρόπο ζωής.

Είναι οι κατάλληλες τσάντες για γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν το καθημερινό με το πολυτελές στυλ.

Σίγουρα έχετε ακούσει τις ενθουσιώσεις περιγραφές που κάθε μάρκα χρησιμοποιεί για να πουλήσει ακριβές τσάντες. Ωστόσο οι τσάντες Philip Lim (Φίλιπ Λιμ) το κάνουν δικαιολογημένα, γιατί καλύπτουν πραγματικά τις υψηλές προδιαγραφές τους.

Πλέον, με τιμές που ξεκινούν από τα 200 ευρώ περίπου για ένα μικρό γυναικείο βραδινό τσαντάκι και 600 ευρώ για την πολύ-αναμενόμενη δίχρωμη τσάντα, αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο προσιτή Lim τσάντα που θα δούμε για τα επόμενα χρόνια.

gynaikeies tsantes lim 3.1Οι πρώτες τσάντες του γνωστού σχεδιαστή που θα βρείτε στην Ελλάδα, είναι σε πορτοκαλί, άσπρο ή μαύρο χρώμα.

Αυτά τα εξαιρετικά καθαρά, καλοφτιαγμένα σχέδια αναδεικνύουν το πανέμορφο δέρμα με το οποίο φτιάχνονται όλες οι τσάντες, και σχεδόν κάθε κομμάτι έρχεται σε μια σειρά από ουδέτερα χρώματα, καθώς και σε μπλε και κίτρινο για μια γυναίκα που θέλει κάτι πιο έντονο.

Όταν μια τσάντα είναι σε αυτό το επίπεδο, είναι σχεδόν αδύνατο να συγκαλυφθούν ελαττώματα στην ποιότητα ή την κατασκευή, και στο βαθμό που μπορούμε εμείς να πούμε, αυτές οι τσάντες δεν έχουν κανένα.

Το καλύτερο βέβαια, είναι ότι οι τσάντες 3.1 Phillip Lim κοστίζουν συνήθως κάτω από 500 ευρώ. Για τις γυναίκες που έχουν τα χρήματα αυτά και είναι διατεθειμένες να τα δώσουν για μια τσάντα – επένδυση, οι τιμές είναι μάλλον σε προσιτά επίπεδα για την ποιότητα τους.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Γυναικείες τσάντες Phillip Lim 3.1"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε