Επιστροφή στο Μέλλον με τα αθλητικά παπούτσια Nike Mag

Θυμάστε εκείνα τα περίφημα αθλητικά παπούτσια Nike Mag που φορούσε ο Michael J Fox στο έργο Επιστροφή στο Μέλλον 2;

Τα Nike Mag για πολλά χρόνια, αυτά ήταν τα «ωραιότερα παπούτσια που δεν φτιάχτηκαν ποτέ», κατά το σλόγκαν που τα ακολουθούσε.

Τώρα όμως, το 2011, 1500 ζευγάρια Nike Mag βγήκαν σε πλειστηριασμό μέσω του eBay και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα του Michael J Fox για ανθρώπους με Parkinson και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.

nike mag papoutsia epistrofi sto mellonΟ πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 και ολοκληρώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου.

Τα αθλητικά παπούτσια Nike Mag σχεδιάστηκαν ως ακριβή αντίγραφα αυτών που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία, και έχουν βέβαια το χαρακτηριστικό σύστημα με τα επαναφορτιζόμενα LED λαμπάκια που έκαναν τη διαφορά στην κινηματογραφική τους εκδοχή.

Η σημερινή εκδοχή των παπουτσιών έχει μια μικρή μπαταρία κρυμμένη σε κάθε παπούτσι. Τα λαμπάκια αντέχουν περίπου 5 ώρες χωρίς φόρτιση, και η είσοδος του φορτιστή βρίσκεται πάρα πολύ καλά κρυμμένη κάτω από τα κορδόνια.

Η μόνη διαφορά τους από τα αυθεντικά παπούτσια είναι τα κορδόνια, καθώς τα αυτόματα κορδόνια της ταινίας, προφανώς δεν ήταν εύκολο να χρησιμοποιηθούν από τη Nike. “Έτσι κι αλλιώς, δεν είμαστε ακόμα στο 2020 όπως η ταινία», είπε ο σχεδιαστής των σύγχρονων Nike Mag.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Επιστροφή στο Μέλλον με τα αθλητικά παπούτσια Nike Mag"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε