Μπότες Βαλεντίνο με δέρμα πύθωνα ή δαντέλα

Οι νέες μπότες Βαλεντίνο είναι η κατάλληλη επιλογή, αν θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση για να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Οι υπεύθυνοι των αξεσουάρ και παπουτσιών του οίκου Valentino, Maria Grazia Chiuri και  Pierpaolo Piccioli είναι υπεύθυνοι για τη νέα συλλογή για γυναικείες μπότες Boot Couture by Valentino, που ξεχωρίζουν για δυο βασικούς λόγους:

Πρώτα από όλα οι γυναικείες μπότες Βαλεντίνο αυτής της συλλογής είναι χειροποίητες και κυκλοφορούν σε δυο βασικά στυλ, φτιαγμένες από δέρμα πύθωνα ή δαντέλα.

Η Chiuri μάλιστα δήλωσε ότι η δαντέλα είναι πολύ συνηθισμένο υλικό για τις μπότες Βαλεντίνο, αλλά αυτή τη φορά ο οίκος επέλεξε να δημιουργήσει πιο πρωινές μπότες.

Κατά δεύτερον, οι συγκεκριμένες μπότες Βαλεντίνο είναι ιδιαίτερες, γιατί καταρχήν θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών, 15 ζευγάρια ανά είδος.

Αργότερα αναμένεται να σχεδιαστούν και να κυκλοφορήσουν πιο εμπορικά σχέδια μπότες για το ευρύτερο κοινό.

Μέχρι τότε, αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν και η ματαιοδοξία σας το προστάζει, σκεφτείτε πόσο ξεχωριστή εμφάνιση θα κάνετε με μπότες από δέρμα πύθωνα ή δαντέλα!

 

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Μπότες Βαλεντίνο με δέρμα πύθωνα ή δαντέλα"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε