Γυναικείες γόβες με καρφιά

Φαίνεται ότι τώρα τελευταία οι γυναικείες γόβες με καρφιά είναι της μόδας.

Το θέμα βέβαια είναι ότι τα καρφιά μπαίνουν πλέον παντού: από τις καθημερινές γόβες που θα φορούσε μια γυναίκα στη δουλειά της, μέχρι τις πιο εντυπωσιακές γόβες για νυχτερινές εξόδους.

Στην αρχή, όλοι πίστεψαν τα γυναικεία παπούτσια με καρφιά θα ήταν μια προσωρινή μόδα, για όσες αρέσκονται στο πιο «πανκ» στυλ, ή για όσες γυναίκες θέλουν πάντα να φορούν κάτι μεταλλικό και ελαφρώς «άγριο».

Ωστόσο, η μόδα αυτή υιοθετήθηκε από πάρα πολλούς σχεδιαστές, που αποφάσισαν τελικά να εντάξουν τα καρφιά ακόμα και στις γόβες στιλέτο, τόσο στη φτέρνα όσο και στο μπροστινό τμήμα.. γενικά όπου μπορείτε να φανταστείτε.

Το βέβαιο είναι ότι αυτά τα παπούτσια ταιριάζουν με «μεταλ» ντύσιμο, ή σε κάθε στυλ που προσπαθεί να εντυπωσιάσει.

Αν ψάξετε για γόβες με καρφιά θα βρείτε πολλά και διαφορετικά μοντέλα, και μάλιστα στις συλλογές όλων των μεγάλων οίκων.

Προσοχή όμως ειδικά για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ξεχωρίζουν: Το ότι οι γόβες με καρφιά είναι πλέον τόσο διαδεδομένες, σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βρεθείτε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση μαζί με άλλες γυναίκες που θα έχουν προτιμήσει το ίδιο εκκεντρικό στυλ με εσάς…

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Γυναικείες γόβες με καρφιά"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε