Γυναικεία παπούτσια Camper για το χειμώνα 2011-2012

Πλήρης έκρηξη δημιουργικότητας για τα νέα γυναικεία παπούτσια Camper για το χειμώνα 2011 – 2012.

Οι νέες συνεργασίες πάνε χέρι-χέρι με τα όμορφα χαρακτηριστικά και τη συνήθη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η δημιουργική ιδιοφυΐα και η κορυφαία κατασκευή , συνυπάρχουν κάτω από έναν κοινό παρονομαστή: την ποιότητα.

Η συλλογή Camper stable έχει δημιουργηθεί από το σχεδιαστή Romain Kremer, που δημιούργησε ένα πραγματικά λαμπερό παιχνίδι υλικών και στυλ. Το αντισυμβατικό όραμα του σχεδιαστή έχει ως αποτέλεσμα εκκεντρικά και πολύχρωμα πάνινα παπούτσια, με μια μοναδική εξωτερική σόλα τριών στρωμάτων που ξεχωρίζει!

Τα γυναικεία παπούτσια Camper ACS και Mamba είναι ιδανικές επιλογές για το χειμώνα: Δύο εύκολες λύσεις για τη ζωή στην πόλη με έντονη προσωπικότητα.

Τα γυναικεία παπούτσια Mamba της Camper είναι πολύ ελαφριά και ιδιαίτερα ανθεκτικά, και διαθέτουν την ποιότητα της Camper στα σπορ παπούτσια: αναγνωρίσιμη αισθητική, τεχνολογία για επιπλέον άνεση, προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η κομψότητα και η άνεση είναι η ουσία του μαύρου και καμπυλωτού Mamba, που είναι εξοπλισμένο με 6,5 εκατοστών «ρετρό φτέρνα» και μια υπερ-ευέλικτη κατασκευή.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Γυναικεία παπούτσια Camper για το χειμώνα 2011-2012"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε