Αθλητικά παπούτσια μπάσκετ Nike Zoom Kobe 6

Τα νέα αθλητικά παπούτσια για μπάσκετ Nike Zoom Kobe 6 έχουν εμπνευστεί από το «Σκοτεινό Ιππότη», την θρυλική πια ταινία του Μπάτμαν που κυκλοφόρησε το 2008.

Το χαρακτηριστικό των Nike Zoom Kobe 6, που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα κοινά αθλητικά παπούτσια, είναι ότι συνδυάζουν τη σκοτεινή πλευρά του «ιππότη» με τις ανάγκες ενός επαγγελματία παίχτη του μπάσκετ, όπως ο Kobe Bryant.

athlitika papoutsia basket kobe 6 Σε σκούρο γκρι χρώμα με μπλε λεπτομέρειες, που ταιριάζουν με το ανοιχτό μπλε σήμα της Nike στο πλάι, τα Nike Zoom Kobe 6 φέρουν φυσικά και την υπογραφή του μεγάλου Kobe Bryant, που λανσάρει εδώ και λίγα χρόνια την προσωπική του σειρά αθλητικών παπουτσιών για μπάσκετ, σε συνεργασία πάντα με τη Nike.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που έχουν τα αθλητικά παπούτσια Nike Zoom Kobe 6, είναι το κόκκινο σήμα του σαμουράι στη γλώσσα και στην εξωτερική πλευρά της σόλας, όπως σε όλα τα παπούτσια για μπάσκετ της σειράς Kobe.

Λίγο πριν εμφανιστούν τα παπούτσια επίσημα στην αγορά από τη Nike, η εταιρεία είχε προσπαθήσει να κρατήσει το σχέδιο τους ως επτασφράγιστο μυστικό, θεωρώντας ότι το σχέδιο έχει κάτι από το μασκοφόρο εκδικητή, γεγονός που θα προκαλούσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Πραγματικά, στις ΗΠΑ, τα Nike Zoom Kobe 6 έκαναν πάταγο όταν εμφανίστηκαν, με δεδομένο βέβαια ότι ο Kobe Bryant είναι και ο τοπικός ήρωας των ΗΠΑ, έχοντας απογειώσει το μπάσκετ στα επίπεδα που το είχαν φέρει μεγάλοι παίχτες του NBA στο παρελθόν.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Αθλητικά παπούτσια μπάσκετ Nike Zoom Kobe 6"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

,

No comments yet.

Σχολιάστε