Αθλητικά παπούτσια Adidas με 1€

Η Adidas λανσάρει αθλητικά παπούτσια με ένα ευρώ στην Ινδία, σε μια επαναστατική κίνηση που έχει ήδη σχολιαστεί σε όλον τον κόσμο.

Η Ινδία είναι μια από τις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο, με πληθυσμό άνω του 1,1 δις, και αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές για αθλητικά παπούτσια. Απο την άλλη πλευρά βέβαια, η Ινδία είναι και μια από τις φτωχές χώρες του κόσμου, με το μηνιαίο εισόδημα των πολιτών να είναι 100-200 δολάρια.

Τα φτηνά αθλητικά Adidas δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα επίσημα, αλλά στην εταιρεία πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να πείσουν τους χωρικούς της Ινδίας να αντικαταστήσουν τις σαγιονάρες που φορούν στα χωράφια με αθλητικά παπούτσια. Εξάλλου ο σκοπός της εταιρείας είναι να πιάσει την αγορά των λαικών και φτωχών Ινδών.

Για το λόγο αυτό η Adidas σκοπεύει να κρατήσει το κόστος παραγωγής και κατασκευής των παπουτσιών χαμηλά ώστε να μπορεί να διατηρήσει τόσο χαμηλή την τιμή των παπουτσιών. Γι αυτό και τα αθλητικά παπούτσια adidas με κόστος ένα ευρώ θα είναι μάλλον πλαστικά ή πάνινα, αλλά ανθεκτικά.

Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Σας άρεσε το άρθρο "Αθλητικά παπούτσια Adidas με 1€"; Γράψτε τα σχόλια σας!

Ενημερωθείτε

...

No comments yet.

Σχολιάστε